Scurgeri de e-mailuri

La cursul de PR online profu’ ne-a pomenit de ideea e-mailurilor ca metodă de comunicare, apoi ne-a spus că în istoria relaţioniştilor mailurile au încurcat mai mult din cauza uşurinţei cu care ele pot fi deviate sau, ca să reproduc exact ce a zis, din cauza unor „scurgeri ale e-mailurilor”.

Din păcate, s-ar putea se întâmple asta, poate chiar în cazul unuia dintre noi. Din câte am citit, cel mai bine ar fi să avem două adrese de mail, una personală şi una pentru „afaceri”, recomandabil este să păstrăm pentru noi părerile personale în legătură cu alte persoane din anturajul profesional şi să nu le postăm nicăieri, nici măcar pe blog.

Ca să înţelegeţi despre ce e vorba uitaţi-vă la filmul The proposal.

 

Dacă aveţi exemple de situaţii în care e-mailul nu v-a ajutat, vă învit să scrieţi despre ele.

PS: (Sau scrieţi despre scurgeri :p)

Reclame

3 responses

 1. Oana,
  Am verificat şi te anunţ că nu am spus “scurgeri ale e-mailurilor”, ci, ca să reproduc exact ce am zis, “scurgeri de informaţii”, conform notelor de curs ale unui coleg de-al tău.
  Profu’

  • De regulă nu îmi cer scuze pentru „micuţele miştouri” pe care le fac, dar având în vedere că nota mea este în mâinile dumneavoastră, îmi cer scuze de această dată că nu am preluat corect acele „scurgeri”. În orice caz, vă mulţumesc că mi-aţi citit blogul.
   Oana

   • Ideea e următoarea: dacă aş fi folosit expresia respectivă, ei, bine, ar fi fost greşeala mea. Dar e bad PR să preiei greşit o afirmaţie şi să o redai ca şi cum ar aparţine persoanei respective.
    În ceea priveşte nota, nu e mai mult în mâinile mele decât în mâinile tale. Altfel spus, tu îţi stabileşti nota, eu doar o trec pe catalog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s