I got a job for you!

Nu, din păcate e doar un job, mai bine zis, o idee pentru un job care, în mintea mea bulversată, vă v-a aduce profit.

Profit(pentru mine)= să profiți de cineva în orice mod cu putință.

Așa… să purcedem. Povestea acestui job începe cu o dezamăgire, desigur, toate ideile geniale vin dintr-un moment de kkt-literalmente.

Se făcea că îmi căutam perechea de cizme perfectă pe okazii, până când am dat de raiul din monitor, niște cizme maro, cu toc gros, dar nu prea gros, cu platforme înalte dar nu exagerat. era combinația perfectă dintre practic și genial. Mai comandasem înainte niște cărți de pe okazii așa că a apăsat cu încredere butonul „cumpără”. Tipul care vindea produsul avea un site, nu mai auzisem niciodată de el, adevărul e că era cam dubios, părea kitsch, manelistic și ca ieftin, dar nu la prețuri. În fine, am luat numărul de telefon, e-mailul și am așteptat cu o răbdare controlată să îmi vină dragostea.

Într-o dimineață cețoasă, taică-meu vine de la poștă cu un colet cam mic și sfrijit.Încercând că ignor ceea ce era destul de evident, am sfâșiat, practic, ambalajul până am dat peste ceva care poate fi numit cârpă. În pachețelul meu se aflau două materiale cu un imprimeu auriu lipicios și îndoielnic, sigilate de un celofan pe care scria ceva în chineză sau coreeană, nu știu sigur; însă, atât de colorate erau țoalele, încât puteau să fugă de acasă, să dezvolte o personalitate proprie, să termine facultatea de drept și să fugă cu circul.

Indignată, dezamăgită, dar mai ales terifiată la gândul că voi suporta morala specific părintească cel puțin o lună din cauză că am dat 200 de lei pe AȘA CEVA, am sunat la tipul-fostul proprietar al chinezăriilor care stăteau în fața mea și îmi bântuiau visele, i-am cerut explicații.

Va continua…

Reclame

2 responses

  1. Și ți-a răspuns? Ți-a dat explicații? Sunt curioasă că și eu sunt mare cumpărător de haine online. orice informație despre site-uri e utilă. Eu cumpăr de multe ori de pe trendzone.ro. Au și produse noi, și second. Alegi ce-ți place, că-s foarte multe. Și acolo ai garanția că primești ce ai comandat, că vânzătorii de pe site primesc calificative de la cumpărători. poți să-ți dai seama ușor dacă e de încredere sau nu omul de la care cumperi.

    • Mi-a răspuns și a încercat să-mi explice că au făcut o greșeală și că vor trimite un curier cu produsul pe care l-am comandat. Nu a venit nimeni. Am sunat din nou la ”bișnițarul” ăsta și nu mi-a mai răspuns. Până acum nu am primit niciun răspuns, nici măcar scuze și nici banii nu mi-au fost returnați. M-am gândit să depun plângere la protecția consumatorului, dar nu am prea avut timp să trec pe acolo(au sediul tocmai pe Take Ionescu). Am vrut să povestesc despre țeapa pe care am primit-o ca să știe poporul și ca să le fac reclamă negativă desigur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s